Αρχική » Η εταιρία

Εταιρεία

Η εταιρεία Υλικά Συσκευασίας ιδρύθηκε το 2014 με έδρα το ΒΙΟ. ΠΑ. Πάτρας και απευθύνεται σε επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και φοιτητές.

Όραμά μας, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε καινοτόμες και πρακτικές λύσεις, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή και προώθηση βιομηχανικών προϊόντων συσκευασίας, υλικών προστασίας, προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού, προϊόντων εστίασης (HORECA), ζαχαροπλαστείων, φούρνων κ.α.

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων μας, ο επαγγελματισμός και το προσωπικό ενδιαφέρον για μία σωστή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία μας να ξεχωρίζει.

Τόσο στο κατάστημά μας όσο και στο τηλεφωνικό μας κέντρο, θα βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη επιλογή προϊόντων, με γνώμονα πάντα τις δικές σας προσωπικές ή/ και επαγγελματικές ανάγκες.

Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία

Οι ανάγκες κάθε επαγγελματία δεν τελειώνουν ποτέ!
Για αυτό κι εμείς είμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία παρέχοντας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, που ακολουθούν τις τάσεις και τις καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς.
Με την παρουσία μας στο χώρο σας, αν αυτό είναι δυνατόν, εντοπίζουμε την πραγματική σας ανάγκη και αποφασίζουμε από κοινού, τη λύση που σας ταιριάζει μειώνοντας το λειτουργικό σας κόστος.

Είμαστε δίπλα στον ιδιώτη

Καθημερινά ζητήματα που χρειάζονται εξειδικευμένες λύσεις.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα καλύψουν κάθε ανάγκη που θα προκύψει σε οποιονδήποτε ιδιώτη.

Είμαστε δίπλα στον φοιτητή

Νέες ιδέες, καινοτόμα προϊόντα και οικονομικές λύσεις. Αυτά είναι που χρειάζεται ένας φοιτητής για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Η εταιρεία μας στηρίζει κάθε φοιτητή είτε επιθυμεί να μετακομίσει σε ένα νέο χώρο διαμονής είτε αναζητά πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης, ανακαίνισης και βελτίωσης του χώρου του, με την άμεση εξυπηρέτησή μας και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών κάθε φοιτητή με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές


Fatal error: Call to undefined function checkwishlist() in /home/dlg2com/public_html/pegasus/templates/template_059.php on line 534